Кава свіжообсмажена Nadin
Дуже багато хто починає день з чашки ароматної кави, але вони навіть не здогадуються, що варто витратити кілька хвилин на помел свіжообсмаженої кави Nadin, щоб отримати напій, який за смаком і ароматом не порівняти зі звичним. Зазвичай людина, прокинувшись, йде на кухню і звичним рухом насипає розчинний порошок або гранули в чашку, додає цукор і вершки і п'є напій. Таке приготування напою відрізняється швидкістю, але він не здатний доставити таке задоволення, як справжній кава Nadin. Свіжа обсмажування зерен здатна розкрити неповторний аромат і смак, і одним запахом підбадьорити людину, підняти настрій, і налаштувати його на плідну роботу.
в виде галереив виде списка
- Топ продаж
- Топ продаж
- Топ продаж
- Кава еспресо 50% арабіка/50% робуста зерно/молота картонний тубус 200 г195 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- Кава Бразилія Cerrado 100% арабіка зерно/молотий картонний тубус 200 г195 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- Топ продаж
Переваги кави свіжої обжарювання:
-
- Інтенсивність аромату (жоден розчинний напій не здатний передати глибину запаху свіжої кави, виробники не додають ароматизатори напій, тим самим роблячи його самодостатнім) ;
-
- Глибокий смак (в порівняно з звичайним напоєм, свіжообсмажена кави постає у вигляді багатогранної і глибокого смаку, доставляючи насолоду цінителю; швидкість і ступінь обжарювання вказується на упаковці продукту);
-
- Престиж (собівартість свіжої обжарювання кави більш висока, ніж у розчинного напою, тому його вживають у дорогих ресторанах, а також подають важливим гостям);
-
- Натуральність (свіжообсмажена кава виробляється без добавок і додаткових хімічних обробок).