Білий китайський дрібнолистовий чай з ароматом айви. Для виробництва білого чаю збирають тільки ніжні верхівкові бруньки та два листочки напіврозпустки. Технологія виробництва білого чаю унеможливлює процес ферментації, що дає змогу максимально зберегти корисні властивості чайного листа. Під час заварювання дає настій із дуже тонким смаком і ніжним ароматом айви.
Паковання — поліетилен, пакетики паперові 100 шт. по 1,75 г в індивідуальних конвертиках. "
Доставка з г. Київ
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | В пакетиках |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Кількість в упаковці | 100 шт. |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | ТОВ "ІГМАПАК" Nadin |
Інформація для замовлення
- Ціна: 139 ₴
- Спосіб упаковки: Коробка