Матум — це насправді найдавніша лікарська рослина. Його корисні якості були описані ще багато сотень років тому в старовинних медичних трактатах мовою під найменуванням санскрит. Фахівці з народної медицини стверджують, що високий ступінь корисності вирізняються всі його частини, а саме кора, кора, кори, листя та плоди (незалежно від стадій зрілості). Всі ці компоненти мають масу цілющих якостей, завдяки яким вони застосовуються й у традиційній медицині Таїланду вже досить тривалий час.
Корисні властивості Матума:
- застосовують для терапії головного мозку та серцево-судинної системи.
- також ця рослина ефективно справляється з періодичними застудами, бронхітами та різними типами ГРВІ.
- допомагаєте організму впоратися з негативними наслідками від куріння.
- сприятливо впливає на діяльність травного тракту (як виявляється зв'язувальна й антисептична дія).
- такий чай чудово заспокоює, усуває втому та стимулює діяльність імунної системи.
- дерев'яне яблуко здатне знижувати температуру тіла.
Всі позитивні якості цієї культури пояснюються її складом. Матум має у своєму складі вуглеводи, аскорбінову кислоту, провітамін А, а також такі корисні елементи, як кальцій, фосфор і залізо.
Напій на основі дерев'яного яблука можна споживати як гарячим, так і холодним, додаючи лід. І той, і інший варіант принесе користь організму.
Спосіб заварювання:
Дозування 2 грами (1кільце на кухоль) 250 мілілітрів. Заварювати можна до 4 разів одну й ту ж заварку. Або 2 кільця на 1 літр води. Настояти 15-20 хвилин.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Розсипний |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Країна виробник | Таїланд |
Вага | 250 г |
Склад чаю | Моночай |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 315 ₴