Кошик
468 відгуків
Интернет-магазин Drink_coffee
+38(063)050-29-12
+380630502912
+380967003868

Сир, Parmigiano Reggiano, (0,3-1 кг), Італія

  • Немає в наявності

355 грн./кг

+380630502912
  • +380967003868
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Сир, Parmigiano Reggiano, (0,3-1 кг), Італія
Сир, Parmigiano Reggiano, (0,3-1 кг), ІталіяНемає в наявності
355 грн./кг
+380630502912
  • +380967003868

Опис

Сир, Parmigiano Reggiano, (0,3-1 кг), Італія

1. При купівлі уточнюйте наявність!

Терміни від 12, 14, 16, 24, 30 місяців. І ціна теж поміняється. (Уточнюйте).

2. Сир продається шматочками (0,3-1 кг). З приводу точної ваги уточнюйте!!!

3. 355грн/1кг

4. Післяплатою не відправляємо!

5. Доставка зі р. Чернівці

Parmigiano reggiano [парміджано реджано] — найвідоміший у світі італійський сир. Називається він так тому, що випускається тільки в декількох провінціях регіону Емілія-Романья: Парма, Реджо Емілія, Модена, частково Мантова та Болонья. У 2004 році налічувалося 512 виробників пармезану. Сир, виготовлений за межами регіону, пармезаном називатися не може.
Пармезан відноситься до продуктів марки DOP (Denominazione di Origine Protetta — Захист за Походженням). Виробництво сиру ретельно контролюється Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano [Консорціум виробників сиру парміджано реджано].
Пармезан відноситься до твердих сирів. Його виробництво щорічно починається 1 квітня і закінчується 11 листопада. Після цього сир дозріває до 36 місяців. Для виробництва пармезану в рік потрібно молоко 270 тис. корів. Щоб отримати 1 кг сиру, необхідно 16 літрів молока. Головка дозрілого сиру має діаметр 35 — 45 см, масу 24 — 40 кг (уточнюйте). Структура сиру зернисто-луската, ламка. Пармезан має гострий глибокий насичений смак і аромат.

Характеристики

Основні
ТипТвердий сир
Тип молокаКоров'яче
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
ВиробникParmigiano Reggiano

Інформація для замовлення

  • Ціна: 355 грн./кг