Кошик
1223 відгуків
+380 (63) 050-29-12
+380 (96) 700-38-68
Интернет-магазин Drink_coffee
Кошик

Сир, GRANA PADANO, (0,3-1кг), Італія

325 ₴/кг

  • Немає в наявності
Сир, GRANA PADANO, (0,3-1кг), Італія
Сир, GRANA PADANO, (0,3-1кг), ІталіяНемає в наявності
325 ₴/кг
+380 (63) 050-29-12
  • +380 (96) 700-38-68
+380 (63) 050-29-12
  • +380 (96) 700-38-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сыр, GRANA PADANO, (0,3-1кг), Італія

1. Купуйте уточнюйте наявність!

Терміни є від 12, 14, 16, 24, 30 місяців. І ціна теж змінюється. (Уточняйте).

2. Сир продається шматочками (0,3-1кг). Щодо точної ваги уточнюйте!!!

3. 325грн/1кг

4. Налагодженим платежем не відправляємо!

5. Доставка з м Чорновці

 

Сир Грана Паано — це група сирів, відмітною властивістю яких є зовнішній вигляд і географічна належність. Грана Падану (італ. Grana Padano, від слів grana — «зерно», натякає на зернисту структуру сиру, і Padano, походить від річки По) — популярний твердий італійський сир.

Перші рецепти приготування цього сиру з'явилися ще в Давньому Римі. Назва сирів пов'язана з річкою По, що протікає на території Італії.

1954 року був заснований консорціум Consorzio per la Tutela Del Formagio Grana Padano, який об'єднує безліч фірм-виробників сиру Грана Падану, основної функції якого є контроль і нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак Grana Padano в декількох європейських країнах.

Цей сорт сиру вирізняється зернистою структурою, належить до твердих сортів. Має солонуватий, пікантний смак із легким горіховим відтінком. Грана Падано схожа на пармезан, але, на відміну від нього, виробляється не тільки в регіоні Емілія-Романья, але й в інших зонах Італії: Венето, Трентіно — Альто-Адидже, П'ємонті та Ломбардії (калоризатор). Ще одна відмінність цього сиру від пармезану — у сировині для його виробництва (для випуску пармезану використовується молоко корів, які відгодовуються тільки травою та сіном; для Грана Палено вимоги не такі жестки).

Технологія виробництва Грана Паано ґрунтується на коров'ячому молоці. Зреє сир приблизно 18 місяців. Для виробництва 1 кг сиру потрібно 17 літрів молока. Сир Грана Паано дозріває повільно, до 18 місяців. Грана Падану випускається цілий рік, тому якість його може злегка варіювати залежно від періоду закладки.

Головки сиру циліндричні, діаметром 35-45 см, заввишки 15-18 см. Маса головок становить від 35 до 40 кг (долучайте). Коротка тонка, біла або слабо жовта.

Характеристики
Основні
ТипТвердий сир
Тип молокаКоров'яче
Країна виробникІталія
ВиробникGrana Padano
Інформація для замовлення
  • Ціна: 325 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner