Кошик
1244 відгуків
+380 (63) 050-29-12
+380 (96) 700-38-68
Интернет-магазин Drink_coffee
Кошик

Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці від 800 г до 1 кг Італія

658 ₴/кг

  • Немає в наявності
Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці від 800 г до 1 кг Італія
Сир Parmigiano Reggiano 22 місяці від 800 г до 1 кг ІталіяНемає в наявності
658 ₴/кг
+380 (63) 050-29-12
  • +380 (96) 700-38-68
+380 (63) 050-29-12
  • +380 (96) 700-38-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сир Parmigiano Reggiano 800г-1кг Італія

Parmigiano reggiano [пармиджано реджано] — найвідоміший у світі італійський сир. Називається він так тому, що випускається тільки в декількох провінціях регіону Емілія-Романья: Парма, Реджо Емілія, Модена, частково Мантова та Болонья. 2004 рокудвох 512 виробників пармезану. Сир, виготовлений за межами регіону, пармезаном називатися не може.
Пармезан належить до продуктів марки DOP (Denominazione di Origine Protetta — Захист з висихання). Виробництво сиру ретельно контролюється Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano [Консорціум виробників сиру пармиджано реджано].
Пармезан належить до твердих сирів. Його виробництво щорічно починається 1 квітня та закінчується 11 листопада. Після цього сир дозріває до 36 місяців. Для виробництва пармезану на рік потрібне молоко 270 тис. корів. Щоб отримати 1 кг сиру, необхідно 16 літрів молока. Головка достиглого сиру має діаметр 35-45 см, масу 24-40 кг (долучайте). Структура сиру зернисто-чашуйчаста, ламка. Пармезан має гострий насичений смак і глибокий аромат.

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
ТипТвердий сир
Тип молокаКоров'яче
Вага0.8 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникParmigiano Reggiano
Ціна за 1 кг579
Інформація для замовлення
  • Ціна: 658 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner