Торт Опіум
Інгредієнти для приготування:
1) 200 гр. маргарину розтерти з 1 склянкою цукру,втираючи по одному 4 жовтки+півтори склянки борошна , 2 ст. л. какао, 1 ч. л. сода гашене оцтом.Тісто не рідка і не густа.
Спекти 3 коржі, t 180 гр. 15-20 хв.
2) 4 білки збити з 1,5 склянки цукру і спекти 2 коржі. Для хорошого результату піч коржі окремо: 2 білка+135 г цукру. Духовку розігріти до 180 гр., поставити тісто і відразу зменшити температуру до 120 гр. Піч 1 годину 20 хв.
Крем: 2 склянки маку розтерти + 1 склянка цукру - залити окропом "наглаз", щоб маса розпарити (приблизно 1 склянка). Охолодити до кімнатної температури. 500 гр вершкового масла збити і потроху додавати макову масу.
Послідовність: коричн. корж+крем+горіхи+корж безе+крем+горіхи і т. д.
Зверху полити шоколадною помадкою: 4 ст. л. цукру+3 ст. л. какао+ 2 ст. л. сепараторной сметани+2 ст. л. вершкового масла. Все розтерти і зварити на маленькому вогні протягом 2-3 хв.
Приємного апетиту!
- Кофе зерно PureCafeЗерновой кофе PureCafe от итальянского производителя поставляется в качественной герметичной упаковке. В нашем интернет магазине Вы можете купить исключительно оригинальный кофе PureCafe, гарантией чего есть прямые поставки от производителя.Повна версія статті