Кава з сиром
Інгредієнти:
50 г плавленого несолоного або шоколадного сиру
50 мл нежирних вершків
20 г арахісової пасти
60 мл кави еспрессо
цукор мусковадо за смаком
Рецепт:
Сир розтопіть в вершках і додати арахісову пасту, все розмішайте до однорідності. Зваріть подвійну порцію еспрессо, додайте в нього за смаком коричневий цукор мусковадо і вмішайте в вершково-сирну суміш. Напій готовий!
Інші статті
- Кофе зерно PureCafeЗерновой кофе PureCafe от итальянского производителя поставляется в качественной герметичной упаковке. В нашем интернет магазине Вы можете купить исключительно оригинальный кофе PureCafe, гарантией чего есть прямые поставки от производителя.Повна версія статті