Карамельний фраппе
Карамельний фраппе:
Коктейль з розчинної кави з молоком (або вершками) і карамельним сиропом. Подавайте, прикрасивши збитими вершками і полив карамельним соусом.
Кава розчинна ― 120 мл
Молоко ― 120 мл
Цукор ― 2 ст. л.
карамельний Сироп ― 3 ст. л.
Лід ― 2 ст.
Приготувати каву, остудити і налити в блендер.
Додати молоко (або вершки).
Додати цукор і карамельний сироп.
Додати кубики льоду.
Збивати близько 1 хвилини, до однорідної маси.
Перелити в чашку або склянку.
Можна прикрасити збитими вершками і карамельним соусом.
Інші статті
- Кофе зерно PureCafeЗерновой кофе PureCafe от итальянского производителя поставляется в качественной герметичной упаковке. В нашем интернет магазине Вы можете купить исключительно оригинальный кофе PureCafe, гарантией чего есть прямые поставки от производителя.Повна версія статті